top of page

Ize, 6 jaar, kwam afwachtend de kamer ingelopen. Antwoorden op de vragen die ik stelde deed ze niet. Ze blokkeerde bij elke opdracht die ik haar gaf. Haar omgeving dacht aan faalangst. Doordat Ize moeite had met het structureren van een opdracht had ze geen idee hoe ze kon beginnen en deed ze het liever niet dan fout. Door haar planvaardigheden aan te pakken deed ze succeservaringen op omdat ze merkte dat ze het kon. Ize straalt nu zelfvertrouwen uit en durft steeds vaker uitdagingen aan te gaan.

Moeder Ingrid vertelt: "Thyme (11) heeft een korte spanningsboog en ervaart veel onrust in zijn lijf en in zijn hoofd. Dit is op school ook merkbaar. Goed focussen op een schooltaak valt voor hem niet mee. Hij vindt het lastig om daar mee om te gaan en dit op tijd te herkennen en eerder om hulp te vragen. 
We werden doorverwezen naar kinderergotherapeut Sanne. De ontvangst was prettig. Ik vond de gemoedelijkheid fijn. We zijn erg blij met Sanne. Ze geeft goed aan wat ze gaat doen en bespreekt haar plan van aanpak goed met ons. 
Als ouder word ik goed bij de therapie betrokken. Zo kan ik Thyme veel beter ondersteunen. De klik tussen Sanne en Thyme is super! Ze weet haarfijn hoe hij in elkaar zit en wat hij nodig heeft. Ik zou de praktijk zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen! Thyme maakt steeds weer stapjes vooruit en we kunnen heel goed uit de voeten met de adviezen die we krijgen.

Recensies: Recensies
Paktijkfoto's .jpg
Recensies: Afbeelding
Foto Cato hangmat.jpeg
Recensies: Afbeelding
bottom of page